Certificeringer

Som en del af modeindustrien føler vi et ansvar for det aftryk vi efterlader. Vi producerer så ansvarligt som muligt med hjælp fra fantastiske organisationer og certificeringer. 

Global Organic Textile Standard (GOTS)

GOTS (Global Organic Textile Standard) er verdens førende standard for økologiske fibre og et værdifuldt kvalitetsstempel. GOTS-certificeret bomuld dyrkes uden brug af pesticider eller gødning, og det er bedre for sundheden hos landmændene, da de ikke udsættes for giftige kemikalier. Bomuld, der er produceret i overensstemmelse med GOTS, understøtter biodiversitet og økosystemer og reducerer brugen af energi og CO2-udledning.

Soft Rebels GOTS-licensnummer er: 237883.
Læs mere om GOTS her

Global Recycled Standard (GRS)

GRS (Global Recycled Standard) kan findes på produkter med mere end 50% genanvendt indhold. Genanvendt indhold kan komme fra naturlige fibre som uld og bomuld eller kunstige fibre som polyester eller nylon. I produktionen af GRS-certificerede materialer kræves det, at der reduceres skadelige påvirkninger i processerne. GRS-fibre produceres under strenge krav til sociale reguleringer samt håndtering af kemikalier og spildevand.

Læs mere om GRS her

Certificeret produktion

Alle vores produktionssteder er certificeret med BSCI og/eller SA8000®. Det betyder, at de lever op til de førende sociale standarder for alle, der er involveret i vores produktion.